• Български
sign in
Forgot Passsword? Click here
Don’t have an account yet?
Продажба на компютри, сървъри и софтуер

Основната дейност на Success Solutions е продажба и поддръжка на компютърна техника. Предлагаме конкурентни цени, доставка, монтаж и конфигуриране на компютри, сървъри и софтуерни продукти.

Разполагаме с изградена партнъорска мрежа с най-големите вносители на компютърна техника в България, което ни позволява да предлагаме широк спектър от компоненти, компютърни конфигурации и сървърни системи. Имаме опит в доставката  и конфигурирането на мултимедийни интерактивни дъски, проектори, видеоконферентни системи, компютри, сървъри и офис техника за учебни зали в някои от най-големите университети в България, както и доставки за малки и средни фирми. Продаваме маркова компютърна техника и асемблирани компютърни системи за които също предлагаме компютърни услуги относно тяхното конфигуриране и бъдеща поддръжка.

Нашата цел е предоставим цялостни услуги при закупуването на компютърна техника за Вашата фирма – консултация, доставка, конфигуриране и поддръжка на компютърна техника. За оферта свържете се с нас.

alejandro-escamilla-7-unsplash Продажба на компютри, сървъри и софтуер