Възстановяване на данни

Възстановяване на данни от твърд диск, външен хард диск, флаш памет или карта памет.

Предлагаме възстановяване на изтрита или загубена информация. Разполагаме със специализиран софтуер за въстановяване на данни чрез който може да възстановим до 100% загубена информация следствие на вирус, повреда на файлова система или случайно изтриване или форматиране на носител на информация.

Много важно е когато констатирате че има загуба на данни веднага да изключите компютъра и да не записвате нищо на носителя на който е информация. Това увеличава шанса за пълно възстановяване на загубената информация. Възстановяването на данни е продължителен процес който може да отнеме от 4 часа до няколко дни в зависимост от големината на данните.

Възстановените данни се предоставят на клиента на друг негов носител, CD/DVD или чрез линк за сваляне от интернет според желанието на клиента.
При приемане на носител за възстановяване на данни се съгласявате да заплатите такса за диагностика от 40лв. без ДДС. Ако е успешно възстановяването на данни не дължите такса за диагностика, а заплащате само за възстановената информация. Успешно възстановяване е когато клиента е доволен от постигнатия резултат.

За да не допускате повече евентуална загуба на данни можете да погледнете нашето решение за архивиране на данни.

Hard_disk_head_crash1 Възстановяване на данни