Защо да ни изберете да поддържаме компютрите Ви?

Фирма „Съксес Солюшънс“ ЕООД е основана през 2010г., в отговор на нарастващите нужди на малкия и средния бизнес, свързани с внедряването и поддръжката на специализирани хардуерни и софтуерни продукти. За кратко време се наложи като сигурен и стабилен партнъор на голям брой фирми. Гордеем се че досега нямаме „бивши“ клиенти и спечелихме доверието на нашите партнъори.

7 причини за да ни изберете

  1. 100% гаранция за извършваните услуги. Ние сме толкова сигурни в нашите услуги и поддръжка, че Ви даваме 30 дни пробен период, след който ако не сте напълно доволни от предлаганите компютърни услуги ще Ви върнем на 100% таксата без допълнителни въпроси. Вие заслужавате пълно задоволство от съвместната ни работа и предлаганите услуги.
  2. Изслушваме Ви внимателно и след това Ви предлагаме решения. Ние сме повече от просто компютърни специалисти – ние също развиваме бизнес и услуги и разбираме Вашите нужди. Работим заедно за да постигнем Вашите цели
  3. Не Ви говорим на неразбираем език. За едно успешно сътрудничество ние трябва да се разбираме взаимно. Вие ще получавате разбираеми отговори на въпросите които ни задавате.
  4. Светкавична реакция. Вече няма да се налага да чакате цял ден за да бъде ремонтиран компютъра Ви. Ние разбираме колко са важни за Вас компютрите и мрежата с които работи, именно затова към абонаментната компютърна поддръжка предлагаме отдалечени компютърни услуги които са включени в абонаментната такса. Благодарение на тази услуги имаме бърз и сигурен достъп до Вашата мрежа и компютри. Ако проблемът изисква посещение на място ще Ви изпратим компютърен специалист който да го отстрани в офиса Ви.
  5. Предвидими разходи за ИТ. За малки фирми може да е трудно да изплащат непредвидени разходи. Именно затова абонаментния ни план за компютърна поддръжка е с фиксирана такса. Вие знаете точно какво да очаквате без изненади и допълнителни разходи.
  6. Системна поддръжка. Много компютърни проблеми могат да бъдат предвидени и предотвратени. Ние ще извършваме мониторинг на мрежата и компютрите Ви, ще извършваме профилактика на сървърите и компютърните системи. По този начин много проблеми ще бъдат решени още преди да ги забележите.
  7. Лоялност и задоволство на клиента. Success Solutions работи усилено за да поддържа лоялността и задоволството от съвместната работа с партнъорите си. Когато прочетете какво са написали в референциите си нашите клиенти ще видите коментари за изключително професионално и качествено отношение към клиента, кратко време за реакция и висок стандарт на предлаганите услуги.

IT Outsourcing – предимствата на абонаментна компютърна поддръжка

Това е услуга при която възлагате администрирането и поддръжка на компютрите си на външна фирма, която се заема изцяло с информационната сигурност и поддръжка на работните станции и сървъри.

Как работите?

След първоначален оглед на работните станции, използваният софтуер и мрежовото оборудване, правим анализ на състоянието им и предприемаме необходимите мерки за отстраняването на проблемите.

Инсталираме софтуер за отдалечен достъп, чрез който наш оператор може да разрешава възникнали проблеми, без да е необходимо да идва на място в офиса Ви, с което времето за реакции при възникнал проблем се свежда до минути. Ако проблемът не може да бъде отстранен дистанционно, ще изпратим системен администратор на място в офиса Ви за да отстрани проблема.

Какво печеля от абонаментната компютърна поддръжка?

Получавате професионални хардуерни и софтуерни услуги на място в офиса, безплатни консултации при възникнал проблем, профилактични посещения, следенене за последните версии на използваните програми и софтуер, предимство при обслужване и др. Всичко това на цени много по-ниски от наемането на системен администратор

Защо да избера компютърна поддръжка от Вас?

Защото получавате неограничен брой посещения на място в офиса и безплатна дистанционна поддръжка. Плащате определена такса месечен абонамент без допълнителни разходи. Гарантираме Ви навременна и професионална помощ във възможно най-кратки срокове.